Gastenboek

Hartje

Heb je een boekje besteld of in het ziekenhuis gezien/gekregen? Zou ik dan mogen vragen of je iets in het gastenboek wilt schrijven? Het kost niet zoveel tijd maar het zou mij en het verhaal van Momo beer een groot plezier doen. Alvast bedankt!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren indien deze ongepast zijn.
4 berichten.
Ellen Giljam Ellen Giljam uit Tholen heeft geschreven op april 11, 2021 om 7:51 pm
Zojuist het boekje en beer Momo ontvangen, zeker een aanrader! Heldere uitleg in kindertaal. Hirschsprung blijft een akelige diagnose, maar met behulp van beer en boekje is het aan jonge kinderen beter uit te leggen. We zien uit naar het vervolg, veel succes!
Kenshin Dupont Kenshin Dupont uit Herselt - België heeft geschreven op april 11, 2021 om 8:22 am
Ons zoontje van net 7 jaar heeft het boekje helemaal zelf gelezen en vond het een heel leuk boekje. Het dollie-verkeer vond hij een beetje grappig. Voor ons was dit de ideale manier om hem uit te leggen waarom zijn buikje anders werkt op een heel kindvriendelijke manier. Dus voor ons hele gezin was het een voltreffer. Ook de tweelingbroer die geen hirschsprung snapt nu beter waarom broer bepaalde medische handelingen moet ondergaan. Top gedaan dus.
K. van der Meulen K. van der Meulen uit Goes heeft geschreven op april 11, 2021 om 7:08 am
De Ziekte van Hirschsprung is een hele nare ziekte maar ik vind het erg fijn dat er mensen zijn zoals jij die dit voor kinderen maakt. Onze dochter kijkt met veel plezier in haar boekje.
Simon Simon uit Eindhoven heeft geschreven op april 10, 2021 om 9:24 pm
Momo beer en het avontuur in het ziekenhuis is een enorm leuk boek. Samen met de pop van Momo beer is het een handige tool om kinderen van jongen leeftijd op de hoogte te brengen over de ziekte. Een aanrader!
0
    0
    Momo's mandje
    Je mandje is leegTerug