Momo beer Monique Klaare dewinkelvanmokka

Review info pakket boek 2 inclusief Momo beer + wc pot

Dit is Julian (5 jr)! Zijn mamma bestelde het informatie pakket met het tweede boek ‘Momo beer en de varende drollie-bootjes’ voor alle kinderen die darmspoelen in combinatie met de Momo beer + wc pot. Ik ontving van haar deze mooie reactie:

“Vandaag mochten wij het pakketje ontvangen voor ons zoontje Julian. Het pakketje is met zoveel liefde en aandacht ingepakt dat het een echt feestje is om uit te pakken. Een cadeautje noemde Julian het ook!

Het boekje is een en al herkenning voor iets dat Julian elke dag moet doen. En dat er dan ook nog een echte Momo beer met wc potje bij zit maakt het feestje compleet. De beer moest gelijk mee naar bed en de volgende dag mee naar school om aan juf te laten zien! Geweldig dat vrijwilligers zich inzetten om deze leuke beren te haken! Door het boekje snapt ook zijn oudere broer wat beter wat Julian elke dag moet doen. Heel erg bedankt voor dit geweldige concept!”0
    0
    Momo's mandje
    Je mandje is leegTerug