Review info pakket boek 1 en 2 boek + dokter handpop

Er is weer een leuke maar vooral mooie reactie binnen gekomen! Het boeken informatie pakket met dokter handpop voor Ruben (2,5 jaar):
“Wat zijn de boeken van Momo beer fantastisch! De ziekte van Hirschprung is een zeldzame ziekte waar eigenlijk voor kinderen qua boeken of dergelijke niet echt iets voor is. Zelf dacht ik er ooit aan zelf iets te maken voor ons zoontje maar toen kwam ik per toeval de boeken van Momo beer tegen. Zeker een aanrader!
Het uitpakken van het pakketje was al een grote verassing, met allemaal leuke extra’s. De boeken waren super mooi ingepakt met cadeaupapier. De boeken bevatten een duidelijke uitleg in kindertaal over wat de ziekte van Hirschprung inhoudt en waarom het poepen niet lukt. Ook staan er mooie duidelijke plaatjes in het boek waardoor het nog makkelijker te begrijpen is voor kinderen. Ook het boekje over het spoelen is fantastisch! Ruben vindt spoelen niet leuk, maar door middel van het boekje kunnen wij uitleggen waarom het poepen niet lukt en waarom we dan moeten spoelen en hoe het kan dat het dan beter lukt.
Dan nog de gehaakte Momo beer buikdokter. Wat prachtig, hierdoor kun je de boekjes nog leuker maken! Het leuke is dat je ook nog het jasje uit kunt doen zodat het ook een gewone Momo beer kan zijn. Dat dit speciaal voor kinderen met de ziekte van Hirschprung gemaakt is door vrijwilligers maakt het nog leuker. Ruben is er in ieder geval super blij mee! Ook is het super fijn dat kinderen door dit boekje dingen gaan herkennen en zich wellicht minder “anders” gaan voelen.
Al met al een prachtig initiatief voor kinderen met de ziekte van Hirschprung. Heel mooi dat er voor zo’n zeldzame ziekte ook boeken voor kinderen zijn waar ze echt iets aan hebben. Omdat het zo’n zeldzame ziekte is, is het voor ouders soms lastig om uit te leggen aan hun kind waarom iets moet en wat er aan de hand is, dit gaat veel makkelijker met de boekjes.”
Bedankt voor deze mooie woorden! 🐻🍀
Het informatie pakket inclusief dokter-handpop bekijken?


0
    0
    Momo's mandje
    Je mandje is leegTerug