Momo beer Monique Klaare

Review info pakket boek 2 + dokter handpop

De mamma van Liam was de eerste die boek 1 in 2018 bestelde en nu boek 2 binnen kreeg voor alle kinderen die darmspoelen. Ze mocht de nieuwe handpop uitproberen, deze is uit en aan te kleden. Met kleertjes en mutsje op is het een dokter-handpop en zonder kleertjes en muts is het een Momo beer handpop. Ze liet weten:

‘Vandaag het geweldige boek met knuffel binnen gekregen. Mijn zoontje vindt het geweldig. Ik heb het boek gelijk voorgelezen en tussendoor zei hij “oh mama dat heb ik ook!” zoveel herkenning in het boek en dat gaat ze ook zeker helpen om te begrijpen. Ik ben heel blij dat er mensen zijn die hier energie in steken om zulke boeken te maken zodat het kinderen kan helpen. Heel erg bedankt voor het mooie boek! Liefs Tjarda en Liam.’

Liam is op de foto gezet door zijn moeder @tjardasphotography, zonder de stickers en kleurplaten dat wel. Die waren namelijk al in gebruik genomen!0
    0
    Momo's mandje
    Je mandje is leegTerug