Review info pakket boek 2 over darmspoelen + Momo beer / wc pot

” Mama, momo de beer heeft mijn hele dag goed gemaakt.”

Daar kwam het pakketje ( super snel ) , van de @dewinkelvanmokka. Een boekje over zoals wij het noemen de ‘poepdouche’ ( darmspoelen ). Iets wat wij sinds 1,5 jaar elke dag moeten doen en Amaysa niet fijn vindt. Ook vraagt ze zichzelf steeds vaker af of zij het enige kindje is die zo een last heeft van haar buikje en moet darmspoelen. Wij vertellen altijd dat er meerdere kindjes zijn, maar dankzij dit boek beseft ze dat dat ook echt zo is. Het boek heb ik vanochtend al 3x voor moeten lezen en Momo de Beer wordt stevig vastgehouden en geknuffeld. De leuke extraatjes in de doos maken het uitpakken nog leuker! Ik gok dat dit het darmspoelen allemaal net wat makkelijker maakt ❤

Zo trots en dankbaar! Dat de dagelijkse strijd voor darmspoelen steeds ietsje makkelijker wordt dankzij het boekje en Momo de Beer. ❤ En dat er geen taboe is rondom gesprekken over 💩.

Hopelijk kunnen nog velen kindjes hier steun uit ervaren! Voor de gehele tekst, check de pagina van Monique! 💚
Dankbaar dat Monique op dit idee is gekomen en ik denk dat ze hier velen kindjes blij mee zal blijven maken!0
    0
    Momo's mandje
    Je mandje is leegTerug