Review info pakket boek 1 + Momo beer

Boek 1 ‘Momo beer en het avontuur in het ziekenhuis’ die (de operatie van) de ziekte van Hirschsprung in kindertaal uitlegt kan gebruikt worden om de operatie thuis voor te bereiden of om klasgenootjes, vriendjes en familie te informeren. De mamma van David (6 jr) bestelde boek 1 met Momo beer knuffel en zei hierover:

‘Bedankt voor het leuke pakket! Het was een cadeautje om uit te pakken! En wat fijn dat we de ziekte en de operatie nu nog beter kunnen uitleggen. Nogmaals mijn complimenten en waardering; Nog 4 nachtjes tot de operatie en je boekje helpt David in de voorbereiding enorm en ook zijn broer en zusje. Het is nog zo moeilijk om het zelf in duidelijke woorden te vertellen. Ook heeft de juf het in Davids klas, zodat vriendjes weten wat er speelt. Momo wijkt geen moment meer van zijn zijde en gaat natuurlijk mee naar het ziekenhuis.’0
    0
    Momo's mandje
    Je mandje is leegTerug