Pre- order boeken Momo beer is geopend!

❗De pre-order van Momo beer boeken is geopend❗📚🐻
Vanaf NU is het mogelijk om boeken te pre-orderen via www.dewinkelvanmokka.nl. Dit betekent dat jij een van de eersten bent die een boek of boeken zal ontvangen in januari! Om de kinderen en de ouders een hart onder de riem te steken heb ik de hulp ingeschakeld van (geweldige) vrijwilligers die het mogelijk maken om bij een boek een GRATIS Momo beer of dokter- handpop te ontvangen. Deze moet je apart in je mandje doen! Zodat het systeem weet dat er een grotere verpakking nodig is. Wil je meer dan 5 boeken bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@dewinkelvanmokka.nl
Let op: een beer per bestelling. Het liefst wil ik iedereen van een beer voorzien maar dit kan helaas niet dus de actie duurt zolang de voorraad strekt (zoals al eerder vermeld).
Ik ben zelf heel erg blij dat ik de pre-order kan openen en nog meer kinderen op weg kan helpen. Ik wil mijn blijdschap graag doorgeven en je ontvangt daarom naast de gratis gedrukte drollie-kaart, info poster en knuffel ook een goodie bag bij elke pre-order bestelling.


0
    0
    Momo's mandje
    Je mandje is leegTerug