Fijne beer

Hoe fijn is het als je een knuffel bij je hebt terwijl je een verhaal leest van Momo beer? Deze Momo beer is een vriendje in goede en slechte tijden, een hart onder de riem en een fijne knuffelvriend in spannende tijden.
Elke beer wordt gehaakt door een vrijwilliger en de naam van de haakster en de patroon maakster staat op een kaartje die je bij de beer krijgt. Lees voor gebruik het kaartje goed door.
Let op: één beer per bestelling en alleen in combinatie met boek zolang de voorraad strekt. De beer is gratis. De totale verzendkosten worden hoger omdat de beren niet in normale brievenbus enveloppen passen, daarom moet je de beer straks ook apart in je ‘mandje’ doen. Formaten kunnen verschillen omdat elke haakster anders haakt.
Deze beer is gehaakt door Anita de Weerd


0
    0
    Momo's mandje
    Je mandje is leegTerug