Stickers en positieve energie

Positieve energie 🍀✨

Nadat het artikel van indebuurtbreda verscheen kreeg ik een e-mail van een moeder wiens zoon PFIC heeft, ook een zeldzame ziekte.
Ze had het artikel gelezen en zag dat ik de pakketjes met de boekjes altijd vol plak met stickers om de ouders en kinderen een hart onder de riem te steken. Ze was aan het verhuizen en had nog stickers over die ze me graag wilde geven. Nou dat heb ik geweten, ik kreeg een hele brievenbus vol!

Ik moet de boekjes zelf ook bestellen en de verzending, materiaal, webshop (en bijbehoren), het ISBN nummer e.d. kost(t)en allemaal geld.
Deze bereken ik niet allemaal door zodat de ouders niet teveel hoeven te betalen als ze een boekje bestellen. Ik geloof altijd dat juist de kleine beetjes helpen. Zo’n grote stapel stickers zorgt er al voor dat ik die niet meer apart hoef aan te schaffen. Ik kan daar ook nog eens een heleboel kinderen en hun ouders blij mee maken.

Dit doet me dan ook heel erg goed en ik kan er met (nog meer) positieve energie tegen aan!0
    0
    Momo's mandje
    Je mandje is leegTerug