Doelen 2021 binnen De Ziekte van Hirschsprung in kindertaal

Sommige mensen hebben zoveel ideeĆ«n dat het een beetje een chaos wordt in hun hoofd. Ik ben zo’n persoon. šŸ˜…
Nadat het eerste boekje in 2019 uitkwam was ik voor mijn gevoel nog niet klaar en ontwikkelde ik gaandeweg meer elementen binnen De Ziekte van Hirschsprung in kindertaal. Het idee van een tweede boekje borrelde al langer, net zoals het maken van video versie van elk boekje. Ze stonden bovenaan het lijstje, maar met daarbij nog een heleboel andere dingen werd het een beetje druk.
Ik ben nogal perfectionistisch en wilde dat die dingen net zo’n succes werden als het eerste boekje. Puntje bij paaltje werd ik daardoor ook afgeremd in het maken van die dingen.
Het nieuwe jaar heeft nog 352 dagen en alhoewel ik niks wil overhaasten staan er wel een aantal doelen in mijn agenda die ik wil behalen dit jaar:
– tweede boekje uitgeven over spoelen (eerste schetsontwerp is al verstuurd naar een ziekenhuis en wordt deze week verstuurd naar ouders met kindjes die spoelen)
– de Drollie kaart in meerdere talen beschikbaar maken
– (begin maken aan) video versies van de boekjes
– meer bekendheid creĆ«ren rondom de Ziekte van Hirschsprung
– meer side tools ontwerpen zoals bijvoorbeeld een flyer van Momo beer die de Ziekte van Hirschsprung uitlegt.

Volgend jaar lijkt nog een heel eind weg maar de tijd gaat snel. Ik ben heel erg benieuwd waar De Ziekte van Hirschsprung staat volgend jaar en ik hoop jullie ook. Ik houd jullie op de hoogte!0
    0
    Momo's mandje
    Je mandje is leegTerug